Gastenverblijven en hottub

Bed & Breakfast Casa Koudekerke heeft twee sfeervolle gastenkamers, die zich allebei op de bovenverdieping van het huis bevinden: de Cuba-kamer en de Zeeland-kamer. In de Cuba-kamer kunnen twee á drie personen verblijven; de Zeeland-kamer (die bestaat uit twee ruimtes) is geschikt voor twee tot vier personen. De kamers delen de douche en de wc, die zich in de gang op dezelfde verdieping bevinden.

Op de benedenverdieping vindt u nog een kleine, gezellige ruimte voor gasten. Hier serveren we ’s morgens het ontbijt, maar u kunt de ruimte ook gebruiken om ’s avonds een spelletje te spelen of een boek te lezen: we hebben een grote collectie dvd’s, ruilboeken en spelletjes. U kunt uw zelf meegebrachte etenswaren in de koelkast neerzetten.

In de tuin van ons huis bevindt zich daarnaast een knus vakantiehuis met eigen badkamer, keuken, zithoek, bedstee en een vide. U kunt hier met maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen overnachten, want zowel in de bedstee als boven staat een tweepersoonsbed.

Sinds begin 2019 hebben we naast het vakantiehuis een houtgestookte hottub. In een hottub komt u onder alle weersomstandigheden tot rust, zomer of winter. Het is heerlijk bijkomen na een sportieve inspanning of  een vermoeiende werkweek. Zak weg in het warme water, geniet van de frisse buitnlucht en ervaar een wereld van totale ontspanning!

Het charmante tweepersoonsbed in de Cuba-kamer.
De Cuba-kamer
Bed & Breakfast Casa Koudekerke
Het vakantiehuis
De Zeeland-kamer