Omgeving

Onze bed & breakfast staat op een steenworp afstand van het dorpsplein van Koudekerke, in Zeeland. Het dorp ligt ideaal tussen Middelburg (3 kilometer), Vlissingen (3 kilometer) en het strand (2 kilometer). Binnen een paar minuten staat u midden in de polder en heeft u zicht op de duinen!

Fietsen en wandelen

Walcheren is ideaal om per fiets te verkennen. U kunt zonder problemen wegblijven van de autowegen en urenlang genieten van de polders, de duinen en het strand. Casa Koudekerke ligt vlakbij het fietsknooppuntennetwerk. Vanaf Koudekerke bent u zó op de fietsroutes LF1 en LF13. We hebben in onze B&B kaarten, waarmee u zelf uw route kunt uitstippelen. Te voet bent u vanuit de B&B in een dikke twintig minuten bij de duinen van Dishoek. U kunt mooie strandwandelingen maken richting Zoutelande of Vlissingen.

Sightseeing

Het historische centrum van Middelburg is een bezoek meer dan waard. Slenter door smalle steegjes, bezoek de middeleeuwse Abdij of maak een boottochtje over de grachten. Op donderdag is het markt en in de zomer zijn er regelmatig antiekmarkten in de stad. De boulevard van Vlissingen, is net als het centrum van Middelburg, op nog geen tien autominuten afstand. Iets verder weg vindt u levendige dorpjes als Domburg, Zoutelande en Veere.