Houtgestookte hottub

Bed & Breakfast Casa Koudekerke Zeeland

Naast het vakantiehuis van bed & breakfast Casa Koudekerke bevindt zich sinds januari 2019 een houtgestookte hottub is.

De hottub is de ultieme manier van ontspannen, of het nu zomer of winter is. Dompel jezelf onder in het warme water, geniet van de frisse lucht: dat is de manier om te ontspannen! De hottub maakt uw overnachting in het vakantiehuis compleet.

De hottub heeft een plastic binnenbad, dat hygiëne garandeert. Het water wordt voor elke gast ververst. Dankzij de isolatie en de houten behuizing blijft het bad lange tijd op de juiste temperatuur. De hottub wordt verwarmd met hout uit de regio. Hout is een duurzame en milieuvriendelijke energiebron vanwege de korte CO2-cyclus. Bovendien heeft deze hottub geen onnatuurlijk geluid van een pomp. Je hoort alleen de stilte, af en toe onderbroken door het knetterende vuur.

Hoe werkt het?

Als je de hottub wilt gebruiken, vragen we je om hem vooraf te reserveren. Dan bieden we de hottub volledig klaar voor gebruik aam. Het enige dat je hoeft te doen is een vuur aansteken. Indien gewenst, kunnen we de hottub voor je verwarmen (buiten het seizoen). We geven vooraf een korte instructie over de werking van de hottub. Badjas en handdoeken staan ​​voor je klaar en er is voldoende brandhout (en aanstekers) beschikbaar. Je hoeft alleen je eigen badkleding en slippers mee te nemen.

Houd er rekening mee dat het altijd minstens drie uur duurt voordat de hottub is opgewarmd. De hottub is niet in gebruik bij zeer warm (terras) weer, vanwege overlast voor de omgeving. Het is ook niet mogelijk om de hottub te gebruiken bij vorst en onweer.

Prijs privé hottub

Eén dag (inclusief twee kisten hout)40 euro
Elke volgende dag (inclusief één kist hout)15 euro
Hottub laten opstoken door uw gastheer of gastvrouw (alleen in het laagseizoen mogelijk)35 euro